Velká údržba stěny 30-31.3.

Ahoj všem,

o víkendu 30-31.3. proběhla pravidelná velká údržba venkovní stěny. V rámci údržby došlo k celkové prohlídce vnitřní i venkovní části stěny, dotažení všech prvků nosné konstrukce, protažení buldoků závitníkem a další….. Do Rockplastové stěny byly doplněny buldoky, takže se v budoucnu můžete těšit na vybudování dalších nových cest. Na provedené údržbě se podíleli nejen členové HO Alpici (Jindra, Adéla, Pérák, Jitka, Barťák, Patička, Bohdan, Alenka, Roman, Kristína, Pepa, NoHa, Miloš, Zelí, Peťa, Vopičák a jejich děti) ale i členové HO Lysá (Jarda, Eva).  Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Pokud snad ano omlouvám se, strávil jsem totiž většinu času v úkrytu za stěnou 😀

Dále členové oddílu vlastními silami a nákladem zajistili rozšíření stávající bouldrovky o další „5“ blok a krátký strop na „1“ dílu. Ještě zbývá provést nátěr a pak bude nová část osazena chyty a strukturami.

Všem moc díky za jejich úsilí a pracovní nasazení, bez kterého by se neudělalo tolik roboty. Za celý oddíl přeju hodně krásných zážitků při lezení na venkovní stěně, bouldrovce i skalách.

Vopičák

PS: a díky za buchty, které opravdu přišli k chuti 🙂

Přímý odkaz na tento článek: http://www.alpici.com/2019/03/31/velka-udrzba-steny-30-31-3/